ملخ صحرایی در مناطق بیابانی خشک و نیمهخشک و در امتداد مسیرهای کوچش زندگی میکند.
در حال بارگذاری…
ملخ صحرایی در مناطق بیابانی خشک و نیمهخشک و در امتداد مسیرهای کوچش زندگی میکند.
منابع
در دورههای آرامش (فروکش)، ملخ صحرایی معمولاً به بیابانهای خشک و نیمهخشک آفریقا، خاور نزدیک و جنوبغرب آسیا محدود است که بارش سالانهشان کمتر از 200 میلیمتر است؛ مساحتی نزدیک به 16 میلیون کیلومتر مربع در حدود 30 کشور. اما در دورههای هجوم ممکن است در حدود 29 میلیون کیلومتر مربع پراکنده شود که بخشهایی از 60 کشور را در بر میگیرد، یعنی بیش از 20% خشکیهای جهان.
شاهد: SRC-413کد گزاره:
در جهانهای نکتشف:جانوران بیابان
نسخهٔ تأییدشدهٔ OWNER-REVIEW-20260927T185150859 · آخرین تأیید 27 سپتامبر 2026
ملخ صحرایی هنگامی زادآوری میکند که خاک مرطوب، جاهای مناسب برای تخمگذاری و گیاهان سبز در دسترس باشد؛ باران ممکن است این شرایط را فراهم کند، اما بارش بهتنهایی به معنای پیدایش ملخ نیست.
دستههای انبوه ملخ صحرایی میتوانند محصولات و علوفه را نابود کنند و همین آن را به خطری برای کشاورزی و امنیت غذایی تبدیل میکند.
منابع