هوبرهٔ آسیایی در محیطهای خشک و نیمهخشک شبهجزیرهٔ عربستان زندگی میکند.
در حال بارگذاری…
در جهانهای نکتشف:جانوران بیابان
نسخهٔ تأییدشدهٔ OWNER-REVIEW-20260927T185011840 · آخرین تأیید 27 سپتامبر 2026
شمار هوبرههای ساکن و زمستانگذران در شبهجزیرهٔ عربستان بهشدت کاهش یافته است و امروزه دیگر پرندهای رایج در بیابانهای عربستان سعودی نیست.