Dalam kajian Karoo (1996–1997), Orycteropus afer bersifat nokturnal, kecuali sesetengah individu yang sekali-sekala mencari makanan sebelum matahari terbenam pada musim sejuk.
Memuatkan…
Belum ada gambar yang diluluskan untuk makhluk ini.
Sumber
Versi diluluskan OWNER-REVIEW-20261108T081552969 · kali terakhir diluluskan 8 November 2026