فلامینگوی بزرگ در دستههای بزرگ زندگی میکند و در زمستان در درون همین دستهها پرواز، تغذیه و استراحت میکند؛ شمار آن در مناطقی مانند جُبیل ممکن است به هزاران برسد.
در حال بارگذاری…
فلامینگوی بزرگ در دستههای بزرگ زندگی میکند و در زمستان در درون همین دستهها پرواز، تغذیه و استراحت میکند؛ شمار آن در مناطقی مانند جُبیل ممکن است به هزاران برسد.
جمعیت فلامینگوی بزرگ در منطقهی پالئارکتیک بهطور منظم از مارس تا ژوئن در کلنیهای انبوهی با حداکثر 20 هزار جفت، و گاه تا 200 هزار جفت، زادآوری میکند، اما جمعیتهای آسیایی و آفریقایی بهطور نامنظم پس از بارانها زادآوری میکنند.
در جهانهای نکتشف:الأراضي الرطبة والمياه العذبة
نسخهٔ تأییدشدهٔ OWNER-REVIEW-20260930T043652252 · آخرین تأیید 30 سپتامبر 2026