پروانهٔ ببری ساده در واحهها، باغها، مناطق زیر کشت و هر جا که پوشش گیاهی فراوان باشد زندگی میکند.
در حال بارگذاری…
پروانهٔ ببری ساده در واحهها، باغها، مناطق زیر کشت و هر جا که پوشش گیاهی فراوان باشد زندگی میکند.
راهنمای میدانی رسمی بیمهرگان العُلا پروانهٔ ببری معمولی (Danaus chrysippus) را در استان العُلا ثبت کرده و چندین محل مشاهده را در آن ذکر میکند. این، اثبات گسترهٔ راهنمای محلی در عربستان سعودی است، نه بررسی همهٔ مناطق پادشاهی.
در جهانهای نکتشف:باغها و مزرعههای پیرامون انسان
نسخهٔ تأییدشدهٔ OWNER-REVIEW-20260927T024748816 · آخرین تأیید 27 سپتامبر 2026
پروانهٔ ببر ساده در سراسر آفریقا، حوضهٔ مدیترانه و جنوب آسیا پراکنده است و در بخشهای مختلف گسترهاش با نامهای «شهریار آفریقایی»، «ملکهٔ آفریقایی» و «ببر ساده» شناخته میشود.
این پروانه، مانند خویشاوندش پروانهٔ مونارک آمریکایی، از گیاهان شیرگیاه (استبرقسانان) تغذیه میکند و رنگهای درخشانش شکارچیان را از بدمزگیاش آگاه میکند. در آفریقا به چهار زیرگونه با نقشهای رنگی مشخص و گسترههای پراکنش تا حد زیادی جدا تقسیم میشود.